Biografie

Peter Eymann

Dick van Ginkel

Samen met Auke Petten ben ik de mede oprichter van Barleycord, en al meer dan 30 jaar heb ik veel plezier in de muziek van Barleycord. Ik ben een muzikale autodidact en compenseer ‘niet-noten-lezen’ door een goed geheugen. Mijn instrumenten zijn gitaar en  basgitaar,  ik neem verschillende zangpartijen voor mijn rekening en ondersteun bij tijd en wijle de percussionisten.   

Elko Petten

Ingrid Petten

Ik studeerde schoolmuziek en piano hoofdvak aan het Conservatorium in Utrecht en ben sinds 1976 werkzaam in het onderwijs als muziekdocent. Daarnaast ben ik al jaren betrokken als muzikant  ( accordeon, toetsen en slagwerk) bij Barleycord. Voor Barleycord ben ik de contactpersoon en regelt ik alles rondom de optredens en de PR.
Boeiend vind ik het om met verschillende muzikanten ,met verschillende achtergronden (pop,jazz,klassiek en folk) nieuwe muzikale wegen te ontdekken.

Auke Petten

Begonnen op 13-jarige leeftijd  met klassiek gitaar, 10 jaar later verslingerd geraakt aan schotse muziek, en daarom In 1979 samen met Dick Barleycord opgericht. Daarna verdiept in Afrikaanse en braziliaanse  vormen van muziek. Dit is terug te vinden in de composities en arrangementen van Barleycord. 

Karen Snoei 

Karen Snoei (1968, Lekkerkerk) In 1991 begon zij haar studie fluit (klassiek) aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Pieter Odé, afgesloten met het diploma Docerend Musicus (1996). Sinds 1997 is zij verbonden aan Muziekvereniging Sint Carolus te Montfoort en heeft zij een eigen lespraktijk aan huis in Amersfoort. Ook werkt zij als docente bij Quintus – Centrum voor Kunsteducatie te Kampen en IJsselmuiden. Naast haar functie als docent maakt Karen als 1ste fluitiste deel uit van het Symfonisch Blazers Collectief Nederland en speelde zij vele jaren 1ste altfluit in HetNederlands Fluitorkest  Klik hier voor haar eigen website

Froukje Brandsma

Na afronding van de vooropleiding muziektheater aan het conservatorium, tevens Musicallfactory in Tilburg, heb ik gespeeld en opgetreden in regionale musicals en coverbands. Met veel plezier volg ik nog zangles bij Harry Ruijl op het conservatorium in Tilburg en maak ik deel uit van Barleycord.

Wandá Mariah

Wanda begon met muziek bij haar familie in Brazilië en heeft gezongen bij huwelijken in de kerk en op vele feesten. In het ‘Centrum voor Art en Cultuur’ van Belo Horizonte  heeft ze 3 jaar gitaar les gehad, en in Nederland een cursus in de muziek school ‘Piek’. Ze trad op met een koor in Amsterdam en zingt momenteel in twee verschillende bands.

Hans Broeksma (geluid)